Lediga tjänster

Dennis-Vermeulen-Photography-VAMAS-Salen-Luft-Bilder-Panorama-0002-Pano-DVPE-FULL-SIZE-300dpi.jpg

Vamas, Vatten & Avfall i Malung-Sälen AB är ett helägt kommunalt bolag med fokus på vatten, avfall och miljö. Verksamheten är uppdelad i två affärsområden, Vattentjänster och Återvinningstjänster. Vattentjänster ansvarar för hantering av dricksvatten, avlopp, ledningsnät och reningsverk. Återvinningstjänster ansvarar för insamling och hantering av hushållsavfall. Vamas ansvarar även för slamtömning och slamhantering.

Bolaget har över 50 kompetenta medarbetare med kontor både i Malung och Sälen.

Hos oss på Vamas kan vi erbjuda det bästa av två världar. Bra jobb och en spännande framtid samt ett otroligt rikt natur och friluftsliv i en fantastiskt fjällmiljö. Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning.

De kommande åren kommer det att ske många intressanta utvecklingsprojekt i vår kommun. Framtiden ser oerhört ljus ut för vår del och vi har en spännande utveckling framför oss.

Här annonserar vi alla lediga tjänster. Välkommen att skicka in din ansökan till oss!


Kontakt

Kundservice

0280-185 80

Telefontid vardagar 8-12, 13-15

kundservice@vamas.se