Fordonsförare - Återvinningstjänster

 

Vatten & Avfall i Malung-Sälen AB, Vamas, är ett kommunalägt bolag med fokus på dricksvatten, återvinning och miljö. Vattentjänster ansvarar för produktion och distribution av dricksvatten, pumpstationer, ledningsnät och avloppsreningsverk. Återvinningstjänster ansvarar för avfallsförädling och återvinning, vilket innefattar insamling och hantering av hushållsavfall (matavfall och restavfall) och återvinning av bland annat grovsopor och farligt avfall vid tre återvinningscentraler samt slamtömning och slamhantering. Vi är cirka 50 anställda med kontor i Malung och Sälfjället. Mer information finns på www.vamas.se


Just nu söker tre fordonsförare

Vi arbetar med ständig utveckling för att optimera avfallshanteringen mot de gemensamma målen att minska avfall, främja återbruk och säkerställa hög återvinningsgrad. Kundfokus är en viktig del i vår verksamhetsplanering och vår ambition är att leverera tjänster som underlättar för våra kunder att göra rätt. 

Vi är en engagerad och resultatinriktad arbetsgrupp som arbetar tillsammans för att skapa hållbara lösningar för avfallshanteringen utifrån ett helhetsperspektiv


Arbetsuppgifter

Som fordonsförare arbetar du i huvudsak med att tömma avfallsbehållare hos våra kunder och på våra egna hämtplatser för avfall. Du kommer vidare ansvara för att avfallsfordonet underhålls och sköts enligt instruktioner.

Du kommer även under delar av året arbeta på våra återvinningscentraler eller transportera avfall med vår lastbilsväxlare för att stötta upp dina kollegor.  


Arbetstider

Schemalagd arbetstid om 100 %


Kvalifikationer

  • Vi söker dig som är serviceinriktad, självgående, noggrann och ansvarstagande. Du ska trivas och fungera bra i både grupp och självständigt arbete.

  • Du ska ha körkort CE och YKB samt en vana att använda dator som ett arbetsverktyg.

  • Det är meriterande om du har krancertifikat, ADR, arbete på väg samt erfarenhet av att arbeta som fordonsförare och att du har god lokalkännedom.

  • Som medarbetare är det viktigt för oss att du delar våra kärnvärden stolthet, trygghet, miljö och hållbarhet.

  • Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. 


Lön

Individuell lönesättning.
Tjänsterna är tillsvidareanställningar. Provanställning kan bli aktuellt.

 

Ansökan

Ansökan skickas in till josefine.lissbol@vamas.se senast den 15 december 2019. Intervjuer sker löpande.

 

Vill du veta mer, kontakta:

Josefine Lissbol, Chef för Återvinningstjänster
josefine.lissbol@vamas.se
0280-185 72


Vi ser fram emot att höra från dig, välkommen med din ansökan!

 

 

Generell information

Sista ansökningsdag: 2019-12-15

Arbetsplats: Dalarnas län

Kommun: Malung-Sälen

Anställningsform: Tillsvidareanställningar. Provanställning kan bli aktuellt

Omfattning: Heltid

Antal tjänster: 3

Kontaktperson

Josefine Lissbol
Chef för återvinningstjänster
0280-185 72
josefine.lissbol@vamas.se