Varannan vatten på Dansbandsveckan


Varannan vatten är en kampanj som startades på Gotland för 14 år sedan. Sedan dess har den spridits och kan ses på många olika evenemang runt om i landet. Kampanjen genomförs för sjunde året under Dansbandsveckan i Malung.

Varannan_vatten_logga.PNG

Varannan vatten under Dansbandsveckan i Malung är ett samarbete mellan Vamas, Malungs Elnät AB och Malungshem AB. Vi vill tillsammans med hjälp av Varannan vatten verka för en rolig och trivsam Dansbandsvecka i Malung.

Under Dansbandsveckan bjuder vi på god dricksvatten från 3 vattenstationer utplacerade i Malung. Du finner våra vattenstationer vid ICA supermarket, i Grönlandsparken, och vid dansbana 3 i Folkets park, Orrskogen.

Dricksvattnet i vår kommun är taget uteslutande från grusåsar och berg. Vattnet här är av toppkvalitet och har renats på naturlig väg genom markens jordlager.

Nytt för 2019 är att vi vill komma ifrån engångs plastflaskor. Vi vill kunna erbjuda en flaska med omsorg om miljön. Genom att dela ut en snygg vattenflaska som kan användas om och om igen kan vi spara både pengar och spara på miljön.

Vår nya flaska ser ut och känns som en ”vanlig” flaska, skillnaden är att den är 100 % återvinningsbar och belastar inte vår planet lika mycket som vanliga plastflaskor.

Varsågod att ta en vattenflaska! Fyll den med gott kranvatten och använd den tills livslängden tar slut!Kontakt

Kundservice

0280-185 80
Telefontid vardagar 8-12. 13-15

kundservice@vamas.se

Amelie Fougstedt
Kommunikatör
0280-185 81
amelie.fougstedt@vamas.se